MIE Akadémia

Posted 5/29/2019

0 / 1 Completed
Kezdd el az önálló tanulást a MIE Expert program korábbi webináriumain végigvezető kurzusainkkal!

Points

30000

Title and Description
Created
Duration
Status

Required

A Microsoft in the Classroom című kurzusának célja az volt, hogy minél szélesebb körű áttekintést nyújtson a technológia osztálytermi felhasználási lehetőségeiről.
5/10/2019
7 Hours

Required

Ismerkedés a OneNote Class Notebook-kal A Class Notebook pedagógus szemmel A Class Notebook használata tanórán Tanórai példa Class Notebook használatára
5/23/2019
7 Hours

Required

A kurzus célja, hogy bemutasson olyan eszközöket, amelyek a digitális világban az együttműködést segítik elő. Elsősorban digitális kezdőknek szól, azoknak, akik szeretnének többféle lehetőséggel megismerkedni, hogy aztán ki tudják választani a maguk útját.
5/23/2019
7 Hours

Required

A kurzus célja, hogy áttekintést adjon a micro:bit mikrokontroller oktatásban történő alkalmazási lehetőségeiről . Az egyes webináriumok az alapoktól indulva a haladó szintig mutatnak be konkrét kipróbált példákat. A teljes részletességgel kidolgozott kódok ötleteket, módszertani tanácsokat adnak különböző korosztályok számára, többféle tantárgy keretein belül történő tevékenységek megszervezésére. A kurzus során bemutatott feladatkártyák segítségével képességtől, fejlesztési céltól függően egyénre szabott tanulási útvonal alakítható ki.
6/7/2019
7 Hours

Required

Az Inklúzió kurzus célja az volt, hogy a hallgatók megismerjék az inklúziós szemlélet lényegét, elveit, a fejlesztési folyamat lépéseit, bepillantsanak a különböző különleges csoportok életébe. A kurzus során nyújtott gyakorlati tanácsok segítséget nyújtanak ahhoz, hogy az oktatás egyénre szabott legyen, támogatva ezzel minden gyermek, tanuló aktív és eredményes részvételét. A kurzus minden pedagógusnak ajánlott, aki szeretné az osztályában, csoportjában lévő sokszínűséget kihasználni, értékként kezelni.
5/23/2019
7 Hours

Required

A Teams alkalmazás felhasználásának bemutatása.
5/29/2019
7 Hours